.Du sitter helt stille. Jeg ser på magen din, den går opp og ned under den blå genseren din. Sakte. Du kremter, men du snur deg ikke mot meg. Du vet ikke at jeg er her. Rommet er kaldt, så jeg går ut. Jeg kjenner at de små hårene på armen reiser seg. Kroppen min fryser. 

 Døra inn til kjøkkenet glir forsiktig opp, den lange kroppen din kommer inn døra. Du betrakter meg. Du tenker ganske hardt. Du tenker vel på kroppen min, på hendene mine, på magen, på ryggen selv om du ikke kan se den. Du vet at den er den. Den sterke ryggen min full av føflekker. Du vet at det lange arret er der. Du vet at ryggsøylen du pleier å dra fingrene over er der. Den er der, selv om du ikke kan se den.

 Du puster så sakte. Du må ha verdens laveste hvilepuls. Noen ganger må jeg gå helt bort til deg, bare for å forsikre meg om at du fremdeles lever. Da våkner du. Jeg vil ikke vekke deg, du skal få sove så lenge du vil. Du skal få drømme om våren, om den varme, stikkende sola mot huden og grønt gress fult av innsekter. Jeg er bare redd for at du skal dø uten at jeg har fortalt deg alt jeg vil.

2 kommentarer

what the water gave me

06.04.2013 kl.10:03

<3

k.

06.04.2013 kl.15:41

åh så fint! jeg sjekker også ofte pusten til folk.

Skriv en ny kommentar

hits